miércoles, 25 de marzo de 2015

ACTE DE PRESENTACIÓ DE MOLINS.CAT

El grup Molins.cat va celebrar la seva presentació a la societat molinenca en un acte dut a terme a la Sala del Mercat de Molins de Rei el dia 21 de Març a les 12.30 del migdia. L’acte va centrar-se en una explicació clara i concisa de què és aquest nou grup, qui el forma, els seus objectius i el seu full de ruta de cara al futur.

Tres representants de la plataforma, l’Antonio Bonilla, la Raquel Herrero i la Sara Hernández, van ser els encarregats de transmetre tota aquesta informació a la cinquantena de persones que van assistir.

Amb la celebració d’aquest acte, Molins.cat va iniciar així el seu naixement. El seu funcionament aquests mesos estarà centrat en la aportació de noves propostes per treballar en la construcció d’un Molins de Rei millor.

Des de Molins.cat conviden a tots els molinencs i molinenques a contactar amb ells a través del seu perfil oficial al Facebook (https://www.facebook.com/pages/MolinsCat/146549495388475?fref=ts), al correu institucional (molinspuntcat@gmail.com) o directament parlar amb qualsevol dels integrants de la plataforma.