miércoles, 1 de abril de 2015

TROBADA 31 DE MARÇ

Després de l'acte de presentació a la societat molinenca, la feina de Molins.cat només fa que començar.

Abans de marxar de vacances de Setmana Santa, vam organitzar una trobada el dia 31 de Març a les 20h (aquest cop no va ser possible fer-la a la Federació Obrera ja que estava tancada per vacances, i la vem fer al Forn de Pa i Degustació Emilia).

Durant la hora que vam estar reunits, vam parlar de temes diversos com:

-La comunicació i la visibilitat de la plataforma davant de la societat: La creació d'un blog que permeti comunicar-nos i donar-nos més visibilitat per a què la gent vegi què som, què fem, i què volem fer per construir un Molins de Rei millor.

-La manera d'atraure a nous integrants: Aquest va ser el tema central de la xerrada. Principalment, va sorgir la inquietud d'atraure a un públic més jove. Entre tots vam arribar a alguna opció interessant per a què el jovent tingui més participació en la cultura política del nostre poble, ja que potenciar la figura dels joves actualment en un futur és garantia d’èxit.  

-La pròpia organització interna del grup: Volem crear Estatuts interns i càrrecs per a què el grup funcioni i estigui correctament gestionat. Es va parlar d'organitzar-nos de forma paral·lela al Ajuntament i les seves regidories. 



-El finançament del grup: Com ens finançarem? Amb ajudes del Ajuntament? o, d'altra banda, ens autofinançarem? si és així, com pensem fer-ho? Cadascú pot dir la seva.