miércoles, 15 de abril de 2015

REUNIÓ 14 DE MAIG

Després de les vacances de Setmana Santa, vam tornar a quedar el dia 14 de Maig a les 19.45h a la Federació Obrera per parlar de temes que encara no s’havien tancat del tot a les sessions anteriors, i per suggerir idees per millorar la nostra vila i atraure a gent jove a la nostra plataforma.

Primerament, va sorgir el tema de la organització del grup que ja va sortir a la reunió anterior. És un tema complicat, perquè no sabem què implica constituir-se com a entitat o únicament com a associació i, per tant, s’ha de consultar amb algun expert en el tema perquè ens assessori i ens recomani la millor opció.

També vam tornar a parlar del tema d’atraure a gent al nostre grup. En aquest cas, va més enfocat al públic jove perquè creiem que és el futur i s’ha de generar una consciència entre els joves de voler millorar les coses a la vila i d’implicació en temes que ens afecten a tothom. A part de les idees de l’altre reunió, es van pensar coses noves que, seguint en aquesta línia, pot ser la correcta per atraure al jovent.


Tots anem donant-li voltes al nostre cap per millorar Molins de Rei i aportar el nostre granet de sorra en aquest projecte, on l'objectiu final és que el nostre poble sigui un lloc millor on viure.